Dacă încă nu știți ce să-i cumpărați cadou iubitei în Marite, iată câteva propuneri care sperăm noi să vă fie de mare folos! Lucruri la care orice femeie visează să le primească de la iubitul ei !

O bijuterie. Este darul perfect care merge de fiecare dată, iar de câte ori se va uita la ea sau o va purta își va aminti mereu cu drag cine i-a făcut-o cadou! Așa că nu mai stați pe gânduri si cumpărați-i un inel sau o brățară, o pereche de cercei, o broșă, însă toate să fie alese cu mult bun gust!

O cină într-un restaurant de lux. Invitați-o la un restaurant mai bun, orice femeie apreciază mâncarea bună și adoră să meargă la restaurant. Alegeți unul cu specificul care îi place și căutați să fiți cât mai romantic cu putință! Evitați pizzeriile sau McDonalds-ul de la colțul străzii.

O lenjerie de corp sexy. Toate femeile care se simt bine în pielea lor le încântă ideea de a primi de la partenerul lor , lenjerii de bun gust. Acest lucru îi va demonstra pentru a ”n” a oară că îi apreciați fizicul și doriți să i-l puneți în valoare. Puneți-vă un pic imaginația în mișcare și veți reuși sigur. Ca să nu face-ti o gafă, înainte de a merge la cumpărături uitați-vă discret printre hainele ei ca să știți mărimea sigură ce o poartă și culorile preferate.

Un tablou cu voi doi personalizat. Luați o fotografie de-a voastră și transformați-o într-un tablou. Sau puteți merge la un pictor și uite așa o fotografie se poate transforma într-o pictură pe pânză, sticlă sau pe o bucată de lemn.

O zi într-o excursie sau într-un parc de distracție. Dacă dispuneți de o sumă mai măricică de bani puteți să-i faceți surpriza să o duceți într-o excursie în Franța. Acolo veți descoperi atât partea romantică, cât și partea de distracție în renumitele montane ruse-uri, considerate cele mai rapide și mai mari.

Un parfum. În general toate femeile iubesc parfumurile, chiar dacă au suficiente acasă, mereu unul în plus va fi binevenit, mai ales cumpărat de partener! Dacă nu știți ce să-i alegeți, uitați-vă ce parfum utilizează și cereți la magazin un parfum asemănător sau chiar puteți cere sfatul vânzătoarei.
Un  vizită de relaxare la SPA. Pentru toate femeile corpul are o importanță mare și de aici și grija continuă și permanentă față de el. Oferiți-i un masaj, o după amiază la un centru Spa sau un set complet de relaxare. Există pe piață o multitudine de variante, pentru toate genurile de femei și pentru toate buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here